Конкурс за стипендирање на 8 студенти 2023/24 на државниот универзитет во Тетово

македонски јазик Shqip КОНКУРС за доделување на 8 стипендии на редовни студенти запишани на додипломски студии од прв циклус на државниот универзитет во Тетово, Република Северна Македонија запишани за прв пат на студиската 2023/2024 година Фондација ЕДУКАТА за студиската 2023/2024 година ќе додели стипендии на редовни студенти запишани на додипломски студии од прв циклус на […]